Telthaller

Industritelt

Mangler du lagerplads til simpel eller mere krævende opbevaring? Halgruppen levere alle typer af industritelte, telthaller og lagerhaller, hurtigt billigt og enkelt.

Vi bygger industritelte og lagerhaller som er med eller uden affugtning, med aluminiums ledhejseporte eller skydeporte, med lys hvis du ønsker det og kan leveres i standard eller special størrelser.

Industritelte og lagerhaller kan opføres på eksisterende pladser eller nyetablerede områder. Ved at opfører industriteltet på eksisterende plads holdes etableringsomkostningen på et minimum.

 

Halgruppens industritelte og lagerhaller er rummelige og har højt til loftet, der giver et lyst, godt og effektivt arbejdsmiljø. Hallerne er fremstillet af PVC-dug af høj kvalitet og er beregnet til udfordrende vind og vejrforhold. Vi har leveret haller til det meste af landet på såvel udsatte havneområder som mere rolige områder inde i landet.

 

Vores dygtige ingeniører, arkitekter og konsulenter hjælper dig hele vejen gennem projektet fra indledende design og planlægning til gennemførelse med bygningen og udførelse af telthallen.

Vil du have os til at kontakte dig?
Vi vil besvare dine spørgsmål