Telthaller

Har du brug for en ny produktionshal eller lagertelt? Halgruppens haller kan anvendes til flere formål. Vi leverer Bulkhaller, Sports haller, Lagerhaller, Telthaller, Isolerede haller, Multi haller, Havn- / Offshore lager, PVC haller og meget mere.

Halgruppen tilbyder salg og udlejning af alle typer haller og lagerløsninger som alle er specielt designet til at modstå udfordrende vejrforhold som sne, vindbelastninger og terrænklasser. Hallerne kan designes til dine specielle behov med hensyn til længde, bredde, højde og materialer. Vores dygtige ingeniører, arkitekter og konsulenter hjælper dig gennem projektet fra indledende design og planlægning til bygning og udførelse af hallen.

Halgruppens haller er en kraftig og modstandsdygtig varmgalvaniseret gitterkonstruktion. Halgruppen’s haller er designet i henhold til eurocodes og forankres enten med jordspyd, ekspansionsbolte, betonklodser eller en kombination af disse.

Halgruppen sætter stor vægt på at give vores kunder den bedste og mest omkostningseffektive løsning, vores fleksible organisation og store netværk betyder vi kan levere produkter af høj kvalitet med korte leveringstider. Vi er forstående for at alle virksomheder i vækst har unikke behov, så vi tilbyder gode finansieringsaftaler med kundetilpasset løsning til faste og midlertidige haller.

Vores konsulenter hjælper dig med at finde en løsning, der passer til både dit behov og budget.