Ledige stillinger

ledige stillinger

Projektleder med godt overblik!

Kan du styre og gennemfører projekter? Som projektleder i Halgruppen har du ansvaret for gennemførelse af projekterne og alt forløber planmæssigt på pladserne i Danmark. Du vil arbejde på tværs af organisationen og de skandinaviske lande, ofte vil du være mere på pladserne end på kontoret.

Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. være:

  • Projektering i samarbejde med projektsælgerne
  • Projektledelse og gennemføring af projekter
  • Styring og håndtering af underentreprenører
  • Projekt- og økonomisk styring inkl. indkøb
  • Sikre rette bemanding på pladserne og lede dem
  • Tidsplansstyring og udarbejdelse af staderapport på montage
  • Kvalitetssikring

Godt overblik
Du har erfaring med telte, haller, stilladser eller anden relevant erfaring indenfor byggeri. Du har et godt netværk, herunder kan sikre indkøb og gennemførelse af projekter til fornuftige priser. Det er vigtigt at du har en grundlæggende teknisk forståelse og kan svare på almindelige tekniske spørgsmål.

Det gode overblik forstyrres ikke af de hele tiden og helt normale ændringer i planerne undervejs, projekterne skal i mål! Du er sikkert en problemløser som kan implementere løsningen sammen med resten af teamet. Ledelse og motivation af montørerne sammen med kommunikation på alle niveauer vil være nødvendige egenskaber. 

Ansøgning og kontakt 
Vil du være med på holdet, så send dit CV og ansøgning til kim.jansdorf@halgruppen.dk. Der holdes løbende samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Kim Jansdorf på tlf. +45 42 52 88 80. 

Halgruppen er en del af den Norske koncern Hallgruppen. Vi arbejder hovedsageligt med projekter indenfor byggeri af telthaller, lagerhaller, arbejdstelte, overdækninger, telte m.m.