Event

Zown møbler

Halgruppen er leverandør af Zown møbelserie med klapborde, stole, duge, servietter etc. Her er muligheden stor for at finde produkter som passer perfekt til dit behov og arrangement.

Zown er nok mest kendt for deres eventbord XL180 eller runde klapborde Planet 160 og 180 men har klapborde i mere end 30 forskellige varianter og faconer. Klapstole og bænke i mere end 20 forskellige varianter. Alle med forskellige egenskaber. Tekstilserien består i alt fra bordduge, overtræk til stole, servietter, og pynteduge i alle regnbuens farver med forskellige former og udryk. Hver tekstil er specialtilpasset til hvert enkelt produkt.

Møblerne er lavet af ren polyethylen med lang holdbarhed, de er vandafvisende og UV-resistente, kræver minimal vedligeholdelse, er stabile, har høj bæreevne og tåler stød. Plastborde og klapstole kan let foldes sammen, stables i højden og kræver meget lidt lagerplads. Det gør møblerne egnede til både professionel og privat brug.

ZOWN-møbelserie leveres med en 10 års garanti eller 5 års garanti for produkterne hvor dette fremgår af den aktuelle katalogside. For alle andre produkter gælder købelovens garanti og reklamationsret i 2 år. ZOWN har ISO 9002 (1994) og ISO-9001 (2000) certificering.

Furniture1
Furniture2
Vil du have os til at kontakte dig?
Vi vil besvare dine spørgsmål