Event

Easy Up telte

Halgruppens Easy Up telt er et kvalitets foldetelt af aluminium, der kan anvendes som festtelt, racingtelt, reklametelt, lille arbejdstelt, sportstelt og meget mere.

Easy Up teltet beskytter mod sol, regn og vind, er hurtig at montere og kan bruges hele året rundt. Det fylder kun lidt og kan ligge i bilen. Aluminiumsrammen har en god og høj korrosionsbeskyttelse og holdbarhed, og med en overflade som er sølvfarvet glans. Pop-Up teltets ramme leveres uden løse dele og splitter.

Ben profilerne leveres i to typer: 50 mm sekskant profil eller 40 mm firkant profil, begge med 1,8 mm tykt gods. Taget har et foldesystem med afstivende skinner som gør teltet endnu stærkere mod ydre påvirkninger. Foldeteltets tag og vægge er produceret af kraftigt polyesterstof i 600D som og er modstandsdygtig mod UV stråler, brandhæmmende og med tapede syninger i taget for at gøre det er vandtæt.

Lagerførte størrelser:

3x3 m, 3x6 m, 4x4 m, 4x8 m i standardfarverne: hvid, grå, sand, blå og sort. Specialfarver og størrelser kan leveres på forespørgsel. Standardfarver leveres normalt indenfor 2-3 dage, de kan enten afhentes fra vores lager, eller vi kan hjælpe med levering.

Foldetelte kan bruges til:

Racingtelt - Håndværkertelt - Lille arbejdstelt - Sportstelt - Reklametelt - Salgstelt - Montagetelt - Eventtelt - Terrassetelt - Partytelt – Markedstelt

QuickUp
Vil du have os til at kontakte dig?
Vi vil besvare dine spørgsmål
Easy Up telte
QU

Bredde: 3m
Længde: 3m
Vegghøjde: 2m

QU3x6

Bredde: 3m
Længde: 6m
Vegghøjde: 2m