Byggeri

Halgruppen leverer alt fra indkøbscentre til kontorbygninger, hvor fokus er på ressource- og energieffektiv udnyttelse af materialer og konstruktion.

Halgruppen assisterer virksomheder med nybyggeri, renovering af gamle bygninger og planlægning og etablering af nye projekter. Nogle af de konstruktioner, vi bygger, er stålbyggeri, betonbyggeri, lagerbyggeri, sportshaller, kulturbygninger og andre special bygninger. Vores kunder er både indenfor private og offentlige områder.

Halgruppen assisterer fra planlægningsfasen, så vores kunder ikke behøver at have så mange leverandører. Vi bygger både store og små projekter, og vi har erfaring fra meget store og komplekse bygninger. Vi besøger regelmæssigt vores produktionssteder, ikke kun for at sikre kvalitet, men også for at sikre, at vores leveringstider er så korte som muligt. Dette er medvirkende til at gøre vores byggerier bæredygtige og miljøvenlige.

Halgruppen tilbyder både midlertidige og traditionelle bygninger som opfylder Eurocode / Dansk Standard, dette for at sikre såvel vores medarbejdere som dem der skal anvende bygningen når den er opført.

Når du benytter Halgruppen som din total entreprenør, har du adgang til vores store netværk af arkitekter og ingeniører med et godt kendskab til alle love og krav til komplekse byggeprojekter.